Наредбата за касовите апарати – Имаме решение!

Facebook
Twitter
LinkedIn
XING
Email

От началото на 2019 година Elvis.bg със свои партньори работи по възможно най-изгодното решение за всички клиенти. Ние знаем какво притеснява компаниите, знаем и какво цели наредбата.

Намирането на решение, което да удовлетворява всички, да изпълнява предписанията наредба Н-18, да върши добра работа на компаниите и същевременно да е лесно и достъпно е много трудна задача.
За нас и нашите партньори тази задача се оказа “Мисията Възможна”. За да Ви предоставим напълно работещо и лесно решение ни е необходимо още малко време.

Какво да правите докато чакате нашето решение?

Не бързайте и без стрес!

Всички клиенти на elvis.bg, които не работят с Касови апарати, а само с плащания по банков път – тази наредба, както и нашето решение според нея не ги касае и те няма нужда да се притесняват от нищо.

Всички клиенти на elvis.bg, които работят с Касови апарати с фискална памет МОГАТ да подновят договора си за сегашните си устройства за следващите 6 месеца. Това е възможно и поради удълженият срок за компаниите, които работят със софтуер. Така, ще можете да продължите работата си както досега. В този период ние ще подготвим всичко необходимо, и ще го добавим към платформата, за да могат всички да работят спокойно и лесно.

Подновете Вашите договори за поддръжка на касови апарати чрез нашите партньори директно на телефон: +359 87 8671075

Facebook
Twitter
LinkedIn
XING
Email

За повече въпроси и индивидуални
запитвания се свържете
с наш представител!

Ние ще ви дадем пълната информация.

Още публикации