Разработихме добавка към платформата Elvis.bg, която осъществява мобилна и безжична връзка с касовите апарати, които отговарят на изискванията на наредба Н-18.

Какво представлява

Не-СУПТО добавката не управлява директно всяка продажба. Продажбите в брой се осъществяват през касовия апарат. Това решение позволява elvis.bg да бъде вашият така наречен “back office” софтуер, с който единствено следите продажбите, които вашите касови апарати осъществяват

Въпреки честите и постоянни промени в Наредба Н-18,
нашето решение остава валидно. Да, без СУПТО, само с касов апарат. Както по-рано обявихме – екипът ни трескаво работи, за да предоставим решение за всички наши клиенти свързано с Наредба Н 18 за новите условия за касовите апарати с фискална памет, търговските обекти и софтуерите, които управляват продажбите.

Иновативно, революционно и ефективно решение

Законно

Малките и средни фирми, които търсят законосъобразно решение, с което да продължат да си вършат работата, при възможно най-добри финансови и оперативни условия, без страх от санкция от контролни органи.

НАП

НАП - за да са сигурни и спокойни, че всички продажби са данъчно облагаеми и това обслужва фиска.

Със стойност за икономиката

Законодателят, защото се удовлетворяват и неговите изначални цели – да реши проблемите със сивата икономика и да привлече повече фирми на светло.

За бизнесите

Клиентите на нашите клиенти, защото получават всички документи и отчетност в реално време, без забавяне и грешки.

Ето какво може добавката на Elvis.bg

Elvis - Не-СУПТО добавка за касов апарат

01

Да предостави на касовия апарат информация за всички ваши продукти и клиенти, които вие сте регистрирали в съответния склад в elvis.bg

Elvis - Не-СУПТО добавка за касов апарат

02

Да извлече от касовия апарат информация за извършените продажби през деня и така да я върне обратно в платформата, за ваша нагледност и търговско планиране. В същото време, докато се извлича тази информация, добавката подава сигнал на касовия апарат да извърши и дневния финансов отчет, който се изпраща от касовия апарат и до НАП.

Как се извършва продажба в касовите апарати?

Както обикновено. Ако имате номенклатура от продукти, която наброява повече от 30 артикула, препоръчваме добавянето на Бар-код четец към касовия апарат, който да въвежда продаваните продукти в отворената сесия на продажбата. Ако имате номенклатура с по-малко от 30 продукта, бихте могли да използвате индивидуалните номера на всеки артикул, които elvis.bg генерира за вас.

Вижте това нагледно видео, за да се убедите колко лесно, удобно и приятно работи конфигурацията.

С кои касови апарати работи системата?

Към момента добавката на elvis.bg за касовите апарати работи с всички касови апарати от ново поколение (Х каси) от марката DATECS,, които имат инсталиран BLUETOOTH (блу-тут) модул, за безжична връзка.

Има още една особеност, която е добре да съобразите – кои апарати работят с ANDROID bluetooth и кои апарати рабоят с iOS за iPhone. Elvis.bg предоставя безплатни мобилни приложения и за двете платформи, но също е важно да изберете и касов апарат, който ще може да работи с вашия мобилен телефон.

Цената се базира на брой касови апарати, които е необходимо да ползвате във вашите обекти. За всеки касов апарат, стойността на добавката е 162,00 лв. с ДДС (135,00 лв. без ДДС) към вашия годишен абонамент.

Да, уверете се, че моделът касовият апарат е в списъка, който сме посочили по-горе. Ако все пак не е в списъка, но е произведен от Датекс, пишете ни и ние ще ви отговорим бързо.

Конфигурацията за работа с касови апарати е подходяща за всички търговски обекти, които работят с касови апарати. Особено добро предимство е за всички собственици на фирми, които имат един или няколко обекта и биха желали да имат отчети от продажбите директно в телефоните си.

Не! Добавката на elvis.bg не е СУПТО. СУПТО означава Софутер за управление на продажбите в брой в търговските обекти. Elvis.bg и добавката към него НЕ УПРАВЛЯВАТ продажбите в брой. Продажбите се обслужват единствено и само от Касовите апарати, които отговарят на условията на Наредба Н 18.
Elvis.bg единствено улеснява потребителите си, като пренася Дневния отчет за продажбите на продуктите обратно при себе си, за нагледност и планиране. По време на процес на продажби, на Вас ви е необходим само касовият апарат и свързания с него Бар-код четец и/или ПОС терминал.

За повече въпроси и индивидуални
запитвания се свържете
с наш представител!

Ние ще ви дадем пълната информация.