Нов модул – Табло

Facebook
Twitter
LinkedIn
XING
Email
placeholder

Верни на нашата практика – този месец стартирахме още един модул, за удобство на нашите клиенти – Работно Табло или т.н. Дашборд (dashboard).

В таблото има няколко основни сегмента, които позволяват бърз анализ на отделните категории парични потоци във фирмата.
На преден план излиза графика за Приходите и Разходите за последните 12 месеца. Много хора биха казали, че това им е слабо полезно или безполезно. Преди и Вие да решите, че на Вас също не Ви върши работа – задайте си въпроса дали знаете кой от месеците Ви е най-натоварен, в който имате да плащате най-много разходи и в кой имате най-много приходи? НО, без да се обаждате на счетоводителя си! 🙂

Разбира се, имаме и други графики – Приходи и Разходи по общи суми, в различни категории. Така може да сравните Планираните (евентуални) приходи с тези, които вече сте реализирали. Същото се отнася и за разходите. Това е страхотен инструмент за бизнесмени, които държат на равносметка между планирани и реализирани обороти. Страхотно!

Просрочените плащания – разбира се! Таблото има и тези сегменти – всички задължения към Вас и всички Разходи, които сте просрочили – изведени прегледно, за добра представа какво е състоянието на задълженията.

Таблото има и други сегменти, но най-добре е да влезете и да го разгледате сами.

Успешен бизнес !

Facebook
Twitter
LinkedIn
XING
Email

За повече въпроси и индивидуални
запитвания се свържете
с наш представител!

Ние ще ви дадем пълната информация.

Още публикации